In onze moderne samenleving wordt de huid steeds vaker overbelast en komt daardoor in de gevarenzone. Het WasHandProtect systeem, in combinatie met Gloves In A Bottle (GIAB), is dè professionele oplossing voor problemen die ontstaan door het veelvuldig wassen van de handen met zeep. Thuis en op het werk.

Indicatie: Bij vaak wassen of ontsmetten van de handen kan men last krijgen van een erg droge huid en soms zelfs van eczeem. Ook door het werken met schoonmaakmiddelen, ontsmettingsalcohol, etc. kunnen deze problemen ontstaan.

Oplossing: Door het aanbrengen van een laagje Gloves In A Bottle – dat niet afwast – beschermt u de huid.

Gebruik: Altijd eerst de handen wassen en goed afdrogen. Daarna een druppeltje Gloves In A Bottle (GIAB) aanbrengen. Gloves In A Bottle (GIAB) verbindt zich aan de dode huidcellen en vormt daarmee een waterproof laagje. Trekt snel in en is absoluut niet vet. Na het aanbrengen kunt u direct, zonder tijdverlies, verder met uw werk.

Frequentie: Beschermt de huid tot wel 4 uur lang. Aanbrengen: vóór aanvang van het werk of bij het handen wassen voor het eten.

Wash And protect systeem

De luxe, compacte, R.V.S. flessenhouder (17 x 8 cm) is gemaakt van hoogwaardig keuken RVS. Boren NIET nodig! De houder is voorzien van een zelfklevende laag waarmee hij eenvoudig aan de muur kan worden gehangen. Boren is dus Niet nodig!

Voordelen van het werken met WasHandProtect

  •  de bescherming is in lijn met de WIP richtlijnen van het RIVM (Wet Infectie Preventie)*
  • -GIAB is een eenpotsysteem voor hydrateren, beschermen en verzorgen
  • -géén parfum, géén parabenen, milieuvriendelijk
  • -beschermt tot wel 4 uur lang
  • -absoluut NIET VET, wast niét af, en
  • -u verliest geen kostbare werktijd bij het laten intrekken van de lotion
  • -Het beschermlaagje vormt zich in 30 seconden
  • -Besparingen mogelijk tot wel 70%

* ITA REPORT NUMBER:-LECH000:ITA 20360, 30 november 2015 (Purell Advanced)

*ITA REPORT NUMBER:-LECH000:ITA 20623, 11 april, 2015 (3M Avagard)